Solvens II hos Nordnet Pensionsförsäkring

Nyhet_Nordnet_3x2Capmill implementerar tillsammans med Attollo en komplett lösning för reguatorisk rapportering enligt Solvens II, där både kvalitativ och kvantitativ rapportering täcks in i lösningen.

I projektet har Atollo ett helhetsansvar från krav, design och implementation av teknisk lösning,. Atollo samarbetar under kravfasen med Capmill, som är specialister på krav och projektledning i finansbranschen. Lösningen baseras på Attollos generiska lösning för regulatorisk rappotering, där den tekniska plattformen består av Microsoft SQL Server och MS Master Data Services. För generering och validering av all kvantitativ rapportering enligt Solvens II, används IBM Cognos Disclosure Management (CDM). Även den kvalitativa rapporteringen sker med hjälp av IBM Cognos Disclosure Management, vilket ger en mycket effektiv lösning för all Solvens II-rapportering.

Fler nyheter

KONTAKTA OSS

Vänligen skicka ett mail så återkommer vi så fort vi kan. Du kan även nå den person du vill ha tag på via förnamn.efternamn@capmill.se

Skickar

Log in with your credentials

Forgot your details?