Om Capmill

Capmill är ett konsultbolag med seniora konsulter och långsiktiga ägare som alla är aktiva i bolaget. Vi är specialister på projektledning, testledning, kravanalys och verksamhetsarkitektur inom främst bank, finans och försäkring.

Capmill grundades 2011 av några branchkollegor med många års erfarenhet av att jobba tillsammans i olika konstellationer och sedan starten har vi vuxit stadigt.

Just nu är vi 14 medarbetare. Vår genomsnittliga branscherfarenhet överstiger 15 år. Nu är inte detta avgörande, utan avgörande är den enskildes förmåga och ambition för att skapa nöjda kunder och långsiktiga relationer. Många av våra kunder har varit med oss lång tid och vissa sedan starten. Att skapa bra och långa relationer med våra kunder är viktigt för oss.

Välkommen att kontakta oss om ni vill veta mer.

Jobba hos oss

Vi söker ständigt duktiga medarbetare, som liksom vi, vill jobba i ledande eller rådgivande uppdrag hos våra kunder. Med detta menar vi roller som projektledare, testledare och arkitekter men även specialister inom krav och utredning. Våra kunder finns primärt inom bank, finans och försäkring.

Hos oss behöver du inte vara fullfjädrad men du ska ha viljan att utvecklas och på sikt ta större ansvar. Vi tror att vi, med våra goda kundrelationer, kan erbjuda mindre erfarna personer att få möjlighet att ta ett kliv i sin yrkesroll. Du får också gärna bidra med ledande kompetens inom ett specifikt ämnesområde. Idag har exempelvis många av oss expertkunskap inom regulatorisk rapportering och Business Intelligence.

Vi vill fortsätta vara en smältdegel av personligheter där vi växer genom att ta del av varandras lärdomar och erfarenheter genom mentorskap och genom att vara varandras bollplank.

Capmill har bra ekonomi och ett stort, etablerat kontaktnät. Vi får ständigt in många och spännande uppdrag som vi i dagsläget får tacka nej till. Därför söker vi fler kollegor. Vi erbjuder goda villkor med vinstdelning och partnerprogram. Du måste vara beredd på att bidra till vår prestigelösa och familjära stämning som alltid återfinns på våra månadsmöten, konferenser och andra sammankomster.

@capmill.se

Log in with your credentials

Forgot your details?