Helhetslösning för Basel III/CRDIV till Avida Finans

Nyhet_Avida_3x2Capmill har fått i uppdrag av Avida Finans att projektleda och implementera en komplett lösning för reguatorisk rapportering enligt Basel III/CRDIV.

I genomförandeprojektet har Capmill och Attollo ett helhetsansvar från krav, design och implementation av teknisk lösning,. I avseende kravhantering och projektledning samarbetar Attollo även med dotterbolaget Capmill, som är specialister på krav och projektledning i finansbranschen. Lösningen baseras på Attollos generiska lösning för regulatorisk rappotering, där den tekniska plattformen består av Microsoft SQL Server och MS Master Data Services. För generering och validering av all rapportering enligt Basel III/CRDIV, används IBM Cognos Disclosure Management (CDM). Då Attollo datalagerlösning även tillhandahåller datalager och beslutstöd för traditionell verksamhetsuppföljning och analys, kommer Avida Finans även att nyttja lösningen för ett berade rapporterings- och analysbehov.

Fler nyheter

KONTAKTA OSS

Vänligen skicka ett mail så återkommer vi så fort vi kan. Du kan även nå den person du vill ha tag på via förnamn.efternamn@capmill.se

Skickar

Log in with your credentials

Forgot your details?